Voor de werknemer

VOOR DE WERKNEMER

Zit u niet lekker op uw plek bij uw huidige werkgever? Bent u (langdurig) ziek, of heeft u een arbeidsgeschil met uw werkgever?
Nu van Werk naar Werk biedt u de oplossing. Samen met u werken wij eraan om een schijnbaar uitzichtloze situatie om te zetten naar nieuwe kansen, perspectief en werkplezier. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen passend en leuk werk te vinden is.

Hoe doen wij dat? 
Wij kijken eerst met u (en uw werk­gever) of er binnen de huidige organisatie mogelijkheden zijn voor ander werk. Wanneer dat niet zo is, nemen wij uw arbeidscontract van uw huidige werkgever over. Of u nu ziek thuis zit, of nog aan het werk bent. Zo komt u bij ons in loondienst en behoudt u de zekerheid van een inkomen. Dit traject regelen wij voor u met uw werkgever en verzekeraar. Door middel van omscholing, coaching en hulp van ons uitgebreide netwerk, begeleiden wij u naar een werkplek waar u uzelf weer kunt ontplooien.

Doen waar u goed in bent
Nieuw werk, dat is waar we vanaf het eerste intakegesprek naar toe werken. Samen met uw persoonlijke loopbaanbegeleider onderzoeken we middels een professionele persoonlijkheidsanalyse waar uw interesses liggen en over welke kwaliteiten u beschikt. Naar aanleiding van deze informatie wordt een keuze gemaakt uit drie opties: U gaat aan de slag bij één van onze samenwerkende bedrijven, u wordt gedetacheerd, of u gaat aan de slag bij een werkervaringsplaats.

Blijf vooral niet hangen in uw huidige situatie, maar neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.