Bedrijfsartsen vacature

Bedrijfsartsenmanagement BV detacheert flexibel inzetbare bedrijfsartsen binnen een netwerk van een groot aantal bedrijven. Wij zijn op zoek naar echte specialisten die maximaal inzetten op preventie en in staat zijn om de klant te adviseren op gebied van arbeid en vitaliteit.

Werken voor Bedrijfsarts management BV
U kunt bij ons in loondienst komen of u werkt voor ons als ZZP’er. Dat betekent dat u verder geen administratie hoeft te voeren of acquisitie hoeft te doen. Daarnaast ontvangt u een competitief salaris en bieden wij u de garantie van directe uitbetaling. Zo kunt u zich helemaal richten op uw vak. U zult voor verschillende opdrachtgevers gaan werken, regelmatig rechtstreeks voor werkgevers. Bovendien werkt u gedeeltelijk vanuit onze locatie in Badhoevedorp, waar meerdere zorgprofessionals gevestigd zijn. Wij bieden u een dynamische en afwisselende werkomgeving aan, met korte lijnen en de nodige ondersteuning van een breed netwerk aan specialisten. Een deel van de taken zult u kunnen delegeren aan artsen, casemanagers en/of praktijkondersteuners bedrijfsarts, zo staat u er nooit alleen voor.

Over ons
Wij zijn een groeiend detacheringsbureau gespecialiseerd in detachering van bedrijfsartsen door heel Nederland. Door ons netwerk van samenwerkende partijen die ons ondersteunen in onze werkzaamheden spelen wij maximaal in op de behoeftes van onze klanten.

Onze speerpunten zijn:
— Duurzame inzetbaarheid
— Snelle werkhervatting, waarin wij zover gaan dat wij arbeidscontracten overnemen
— Optimaliseren van de gezondheid van werknemers
— Positieve werkbeleving

Geïnteresseerd in wat wij voor elkaar kunnen betekenen?
U kunt ons bereiken via info@bedrijfsarts.info of telefonisch: 06–19526008.
We kijken uit naar uw reactie.